Haags-Indisch erfgoed

klik hier voor het artikel te kunnen lezen.

En surf naar dit Telegraafartikel , daarna  het Zoetermeers Dagblad.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Haags-Indisch erfgoed

  1. Bernadette S. zegt:

    Jammer genoeg opent de link die vermeld wordt in het Zoetermeers Dagblad bij mij niet en kan ik de 12 beschermde objecten niet zien?! Zou dit een locatie kwestie kunnen zijn, misschien heeft het iets te maken met de actieve periode van de website en het tijdsverschil of heeft u hetzelfde voor?

    https://denhaag.raadsinformatie.nl/modules/13/Overige%20bestuurlijke%20stukken/801432

  2. Herrinering van mijn neef die als spijtoptand in een pension in den Haag was op ondergebract met andere Indo,s.,. Opa ROMBACH kwam de trappen af de vergaderzaal binnen en scheeude ADOEH BAOE KENTOET HIER SEH !!!” Wal Suparmo

  3. Volgens de Indonesische historie boeken had de katholieke hel JOSS SUDARSO abiturient van den Koninglijke Maritieme Akademie in den Herder ook de commando woorden van zijn held, aan de 2 andere torpedo boten o.a. met kapitein SUDOMO, gegeven: “IK VAL AAN,VOLGT MIJ!’ terwijl hij geen torpedo’s had om plaats temaken voor de infiltrantanten die hij moest brengen baar Nieuw Guinea.Door de fregat EVERSTEN alleen maar een 12,7 mittrialjoor aan te vallen na dat hij ondekt was door HARRY MOEKARDANOE die van de Karl Doorman was opgestegen.Ironies en tragies dat de twee Indonesiers zijn. Wal Suparmo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.