IGV Nieuws November 2022

IGV Nieuws – Publieksversie – November 2022
Over publiek gesproken, voor het eerst stond de IGV met een complete informatiestand op de Tong Tong Fair, van 1-11 september, en het was een feest. Dankzij meer dan 40 vrijwilligers. Mooie samenwerkingen met Tracing Your Roots, CBG | Centrum voor familiegeschiedenis, Chinese Indonesian Heritage Center en Abovian, de Armeense culturele vereniging in Nederland. Optredens van IGV’ers op diverse podia. Verder in deze publieksversie o.a. een duik in de notariële aktes van het Arsip Nasional in Jakarta, een interview met onderzoeker en documentair fotograaf Suzanne Liem over haar nieuwe boek.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.