Pasar Pusaka op 17 en 18 september in en om Esterade Grave

GRAVE – Evy Boer-de Wit heeft haar man Louis Boer meegenomen. Ook lid van de werkgroep Pusaka, onderdeel van de Stichting Indië-Herdenking. Evy: “De belangstelling voor het leven van Indische Nederlanders is, wellicht mede door de herdenkingen, enorm toegenomen. Een lang verborgen geschiedenis is als een oud, spannend, maar ook dramatisch boek opengeslagen. En velen hebben de inhoud tot zich genomen. Met verbazing. Met schaamte ook. Met jaloezie voor het schitterende decor waarin zich zoveel afspeelde. Na het succes van de Indië-herdenkingen is een werkgroep opgericht om allerlei andere activiteiten te organiseren over het leven van Indische Nederlanders. Voor hun nazaten en hun medebewoners in Grave en omstreken”. (foto: Hans Huizing)  arenalokaal.nl

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.