Terug naar normaal | Stichting Tileng

De afgelopen maanden staan in Nederland, en ook in grote delen van de rest van de wereld, in het teken van ‘terug naar normaal’. Zoveel mogelijk weer naar het werk, de sportschool, het restaurant, het theater, de kroeg, de bioscoop, etc. En als het even kan ook weer op vakantie.
Voor ons kwam daar iets speciaals bij. Afgelopen Hemelvaartsdag mochten we weer aanwezig zijn op een Kumpulan van Stichting Tileng en dan merk je pas dat je dat de afgelopen twee jaar hebt gemist. Iedereen was er weer. De artiesten die belangeloos voor ons komen optreden, uiteraard onze ambassadeur Wouter Muller, alle bekende gasten van de afgelopen Kumpulans en ook weer een aantal nieuwe gezichten.
Stichting Tileng

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.