Indisch in Beeld

“This is a photo from my Opa’s photo album. Unfortunately, we have no idea who is included in this photo, and really no one left alive to ask. A couple of the people in the image, namely the woman on the far left and the boy on the far right have MacMootry family features. This could have been on Java where my Opa Herman MacMootry was born, (Djombang) or possibly in Nieuw Guinea. Does anyone recognize any of these beautiful faces?”
Andrea Gruber Matthies , manager of website Dutch Indo’s in San Diego

Vertaling;
“Dit is een foto uit het fotoalbum van mijn Opa. Helaas hebben we geen idee wie er op deze foto staat, en er is echt niemand meer in leven om het te vragen. Een paar van de mensen op de afbeelding, namelijk de vrouw uiterst links en de jongen uiterst rechts, hebben kenmerken van de MacMootry-familie. Dit zou op Java kunnen zijn waar mijn Opa Herman MacMootry is geboren, (Djombang) of mogelijk in Nieuw-Guinea. Herkent iemand een van deze mooie gezichten?”

Dit bericht werd geplaatst in diversen, Indisch in Beeld. Bookmark de permalink .

2 reacties op Indisch in Beeld

  1. Ferry zegt:

    Prachtige foto, heeft de sfeer van het schilderij van Georges Seurat “Un dimanche après-midi à l’Île de la Grande Jatte”. Personen, verstild en starend in de verte maarmaan de andere kant van de aardbol. (schilderij zie wikipedia)

  2. Ferry zegt:

    tikduiveltje “maarmaan” moet zijn “maar aan”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.