De muzikale van Dongen broers

De ‘Van Dongen-broers’ Arnold (1964, muzikant), Rob (1966, advocaat) en Peter (1966, striptekenaar) zijn erg muzikaal. Arnold en Rob speelden samen zelfs een tijdje in de band van Loïs Lane. Ze hebben alle drie een bijzondere band met Indonesië, het land waar hun moeder Peggy (1941) geboren is.
Peter: “Tekenen, muziek maken en voetballen. Dat was wat we vroeger thuis graag deden. Arnold, Rob en ik groeiden op in Amsterdam-Zuid. Onze ouders, Hans en Peggy, kwamen uit Hilversum en Huizen. Hij was Nederlands, zij Nederlands-Indisch.”  Rob: “Onze moeder kwam in 1952 op haar 10de naar Nederland. Samen met haar moeder en haar twee zussen, onze opa was al overleden.  Zin.nl

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.