Gezocht: Dochter van Harm Bosker uit Delfzijl

Beste,
Hierbij wil ik een oproep doen aan de Indonesische gemeenschap in Delfzijl. Wij, mijn broer Hans en ik, Rudy Bosker, zoeken al jaren naar onze halfzus, dochter van onze vader Harm Bosker en een Indonesische geliefde. Deze dochter moet geboren zijn in of rond Delfzijl, en zal nu ca 65-70 jaar oud zijn.
Onze vader werkte destijds op de Kabelfabriek, de NKF, en we woonden in de Castorstraat, no 3. Hij is inmiddels al 26 jaar geleden overleden, maar op zijn sterfbed zei hij tegen mijn moeder dat we zijn dochter nooit zouden vinden. Maar zij is een een deel van onze familie en we zouden haar zo graag willen vinden en ontmoeten!
We waren destijds bevriend met de families Regensburg, Abels en Schaaf. We vermoeden dat de familie Regensburg iets meer zou kunnen weten van deze relatie, maar misschien zijn er Indonesische ex-collega’s van mijn vader van de Kabelfabriek die er nog meer van weten.
Kunt U ons helpen in onze zoektocht? Wij zullen via de Gemeente niets vinden, omdat ze hoogstwaarschjnlijk niet geregistreerd zal staan onder de naam Bosker en vanwege privacy-regels.

Bij voorbaat dank, vriendelijke groet, Rudy Bosker

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.