15 aug Adriaan van Dis spreekt op Indië-herdenking Nijmegen

 ,,Adriaan van Dis is een topact voor de Indische gemeenschap. Daarom zijn we trots en blij met zijn komst.” Aldus Peter van Riel, woordvoerder van de Indië-herdenking in Nijmegen. De bekende Nederlandse schrijver geeft dit jaar een lezing op de herdenking.   gelderlander.nl

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Een reactie op 15 aug Adriaan van Dis spreekt op Indië-herdenking Nijmegen

  1. Dit zijn de Inlandse soldaten die op 17 April 1947 door de Nederlandse Regering opgericht om tegen de TNI tevechten.Planning 150 000 man dat eigenlijk ook tegen de Japan gekeerd kon worden.Beter dan de 75 000 KNIL soldaten.Dan zou Nederlands- Indie anders uitzien.En vele levens van Indo’s gespaart zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.