30 okt film: The Past Ended on Mangostreet

Op zaterdag 30 oktober zal tijdens de Pelita Naoorlogse Generatiebijeenkomst in Museum Sophiahof in Den Haag de indringende film ‘The Past Ended on Mangostreet’ worden vertoond. De film gaat over de Australiër Thomas Watson die naar het oorlogsverleden van zijn Nederlandse grootmoeder Yvonne Holman op zoek gaat. Zij zat tijdens de Tweede Wereldoorlog in kamp Lampersari in Semarang geïnterneerd.
Tijdens de bijeenkomst zullen Thomas Watson en regisseur Jean Baptiste Brelière aanwezig zijn, zodat er in het tweede helft van de bijeenkomst eventueel vragen gesteld kunnen worden. Wanneer u belangstelling heeft om de bijeenkomst bij te wonen dan kunt u zich opgeven via ons e-mailadres: info@pelita.nl. Wanneer u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met Ed Roso: 06-28666198. Pelita: Home

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.