Merapi Tours geeft niet op

Merapi Tours verkeert al sinds het begin van de coronacrisis in zwaar weer. Door een uitzending van RTL Nieuws gisteravond denken veel mensen nu dat Merapi failliet is, maar dat is niet zo vertelt de reisorganisator.   moesson.com
“Met verbijstering zag ik mijzelf terug in het RTL Nieuws van half 8 over het stopzetten van de steunmaatregelen.
De suggestie in het RTL-nieuws van gisteravond was nu dat, los van de context, Merapi per oktober failliet gaat. Volgens Stoltenborgh was hij daar duidelijk in, maar in een andere context dan de nieuwszender het aan de kijker liet zien. “Dit is funest voor mijn bedrijf. Ik kom op verschillende social media grote koppen tekst tegen dat ik per direct failliet ga. Kijkers gaan er nu van uit dat Merapi in oktober ophoud te bestaan terwijl al mijn inspanningen er juist voor zorgen dat dit niet zo is. Ik eis een rectificatie.”  ReisBizz

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.