Gov.Factory eert Indo-Maluku Gemeenten 

Opvallend veel ict’ers die werken bij gemeenten, zijn van Nederlands-Indische of Molukse afkomst. Gov.Factory, consultancybureau voor gemeenten en overheid, bestaat zelfs voor het merendeel uit Indo’s en Molukkers. Dit bureau zet deze groep op zijn tienjarig jubileum eind oktober in het zonnetje.
Op 31 oktober viert Gov.Factory (onderdeel van het samenwerkingsverband IBC Network) in Scheveningen zijn tienjarig bestaan. Op deze feestelijke dag is er extra aandacht voor de Indo-Maluku Gemeenten (IMG), een vereniging van gemeente-ict’ers met een Indische en Molukse achtergrond. Aan Paul Keyne, voorzitter IMG, wordt dan de eerste IMG-speld overhandigd aan. Dit gebeurt door Koos Lefeber, die de ict-ambtenarengroep in 2014 oprichtte. Computable.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.