Roots

Mijn naam is Demi van Hutten (22) en momenteel studeer ik Journalistiek in Utrecht. In september 2020 ben ik gaan stagelopen bij de PINDAH*, een Indische glossy. Tijdens mijn opleiding kon ik in de opdrachten niet echt mijn roots kwijt. Vandaar de keuze om met mijn zoektocht naar een stage hierop de focus te leggen. Toen ik een jaar of zestien was begonnen bij mij de vragen over mijn achtergrond. Op mijn middelbare school waren ook een aantal Indo’s waardoor ik mij meer bewust werd van mijn roots. Ik begon me steeds meer af te vragen waarom opa en oma hier in Nederland waren gekomen en hoe hun tijd in Nederlands-Indië was.  SIOH

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Roots

  1. Adat zegt:

    Leuk en interessant stukje! Herkenning.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.