crowdfunding luisterboek

Het verhaal
“Indra” is een verhaal over een Indonesisch jongetje, dat na het vinden van een magische kris op zoek gaat naar de vader die hij nooit heeft gekend. Een verhaal dat een wereld vol verlangen, levensvragen, mystiek en de vechtkunst pencak silat beschrijft ten tijde van het Hindoe-Boeddhistische koninkrijk Majapahit in de 15e eeuw.

Het luisterboek
We zijn de studio ingedoken om de liedjes en soundscapes op te nemen. In een voice-over studio sprak ik het verhaal in. Deze drie elementen worden samengevlochten tot één muzikaal verhaal. Ik maak ook illustraties bij het boek dat we willen gaan maken.   voordekunst

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.