Boeken

Als de tokeh zeven keer roept – Het verdrongen oorlogsverleden van een troostmeisje
Auteur: Jeffrey Satoor de Rootas Categorie: Romans
Het verhaal is een historische verslaglegging over het verborgen leven van een troostmeisje. De vrouw in het verhaal is ontstaan uit hartverscheurende, schrijnende, pijnlijke, maar ook mooie gebeurtenissen. Er wordt een omgeving geschetst waarbij de lezer ondergedompeld wordt in de geschiedenis van Nederlands-Indië. Het geluk van de tokeh loopt als een rode draad door het boek

Webwinkel Boekscout.

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Een reactie op Boeken

  1. Kembang Merah zegt:

    Ze praat niet over haar emotionele trauma’s, haar psychisch lijden en haar lichamelijke pijn, veroorzaakt door de duistere geheimen die ze met zich meedraagt. Ze wil niemand belasten met haar verleden. Voor haar is het zwijgen een overlevingsstrategie.

    Waar gaat het verhaal dan wél over dan? Over geschiedenis van Ned,Indië en mooie gebeurtenissen ?! Want er is niets over haar belevingen van het troostmeisje geschreven wat zij daadwerkelijk mee hebt gemaakt …..dus wat voor nut heeft dit boek dan ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.