Toko Neba trekt de stekker uit de jaarlijkse Pasar in Heideweek

Na ruim 25 jaar komt er een einde aan één van de Heideweek-tradities. De Pasar Toko Neba was jarenlang een vast onderdeel van het programma van de Heideweek in Ede, maar ,,na lang wikken en wegen” heeft de organisatie besloten daar niet mee verder te gaan.,,
Ruim 25 jaar lang hebben we, elk jaar weer een fantastisch evenement neer kunnen zetten. Een unieke Pasar die jaarlijks weer duizenden bezoekers trok. Een evenement waar elk jaar ruim honderd vrijwilligers zich met hart en ziel voor in hebben gezet om kansarme kinderen in Indonesië een betere toekomst te geven. Een evenement waar we trots op zijn”, aldus Annemarie Rulos-van den Berg van de stichting Toko Neba.  EdeStad

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.