Begraafplaats Dezentjé te Ampel

Hans Boers van imexbo.nl :
De man in het begin van de film is de voorzitter van de FBM.(= Forum Budaya Mataram / forum cultuur van Mataram) Hij is kwaad omdat er geen contact vooraf opgenomen is met hem inzake de renovatie van het kerkhof. De renovatie is begonnen door de BPCB (= Bangunan Peninggalan Cagar Budaya = Renovatie van resten van cultuur)
De man in blauw (voorzitter Kusuma Putra) beroept zich dan op diverse artikelen uit 1966 en volgende jaren in de overeenkomsten en stelt vast dat de BPCB alvast is begonnen en met een geschat budget, waar hij het niet mee eens.(Max 5 miljard RPH en max 5 jaar durend)
Hij stelt ook vast dat al diverse graven (de oorspronkelijke) zijn gerenoveerd op een manier die nergens op slaat, omdat de originele graven nu niet meer herkenbaar zijn, zoals ze dus voorheen waren en vindt het jammer dat dit zo gedaan is. Voor de rest zegt ie verder niets wat hij wil doen of stappen wilt ondernemen. Ik denk dat hij het zo laat, omdat de subsidie reeds is verstrekt. Ik vermoed, dat hij boos is, omdat er vanuit de regering subsidie is toegezegd en dat hij dus nu de subsidie miskleunt, omdat de BPCB die al opgestreken heeft.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Begraafplaats Dezentjé te Ampel

  1. Boeroeng zegt:

    Merci Hans,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.