Ricky Risolles – CoroNakal TieVie Afl. 12

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Ricky Risolles – CoroNakal TieVie Afl. 12

 1. Barbara Zuidema zegt:

  Beste Ricky,

  Net weer zo hard moeten lachen om deze laatste Coronakal TieVie. Het is zo grappig en herkenbaar (mijn man en zijn familie zijn Indisch)– enig gewoon! En daarom schrijf ik je,(via je eigen site maar dat lukte niet omdat ik nog ouderwets mail waarschijnlijk.) omdat ik je al jaren ‘’volg’’ en erg om je moeten lachen. Ik vind dat je het fantastisch doet! geweldig!
  Ook las ik altijd met zoveel plezier je columns in De Moesson – wat heb je er veel geschreven – zo enig en net als je shows en Coronakal TieVie, ook zo herkenbaar en dan alles in het pecoh wat het natuurlijk allemaal extra leuk maakt.
  Je kleine optredens op Youtube stuur ik naar niet-Indische cursisten om ze kennis te laten maken met de Indische cultuur. (Ik geef cursussen Bahasa Indonesia taal en cultuur.) Niets kan beter uitleg geven over wat een Indo is dan jouw optredens!
  De aankondiging van je nieuwe show met Wieteke van Dort is heel, heel erg leuk en goed! Om je kriput te lachen, maar in heel korte tijd krijg je ook een indruk van de show. Het strukje over de koelkast………………..het zou over onze oma kunnen gaan.

  Dit mailtje is alleen maar bedoeld om het je een keer te kunnen zeggen: Ik vind Riky Risolles vreselijk leuk en ik vind dat je het geweldig doet!
  Heel veel succes en plezier met je nieuwe show!

  Veel groeten
  Barbara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.