Indisch in Beeld

Mail:
Ik vond in het fotoalbum van mijn opa Fernand Gouijn de volgende twee foto’s, met het opschrift de heer van Hall en mevrouw van Hall met dochter. ik heb ze ook op de facebook pagina indo nostalgia familie gezet, je weet immers nooit.
Maar ik denk dat uw website de meeste leden heeft.
Wilt u ze daarom plaatsen met de vraag of iemand de betreffende personen herkent? Ik denk dat het foto’s zijn uit de jaren 40 en waarschijnlijk genomen in Batavia.
Heel veel dank,
Maud van Valen

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Indisch in Beeld. Bookmark de permalink .

2 reacties op Indisch in Beeld

  1. Jan Toussaint zegt:

    Ik weet niet zeker of ik je kan helpen, maar door de naam Hall kwam bij mij een herinnering boven over een papa Hall, die in het verleden bij mijn oma in Nijmegen kwam. Er is nog een familielid die nog iets kan uitleggen over de tijd (1946) nadat mijn oma en kinderen uit Indië terugkwamen.

    • Jan Toussaint zegt:

      Ik heb de neef van mijn vader geraadpleegd, maar de Hal (één l) was een Nederlandse man, dus dat komt niet overeen met de foto, sorry.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.