Herdenking MH17

Met het voorlezen van de namen van de 298 slachtoffers is in Vijfhuizen de MH17-vliegramp herdacht. Vanwege de coronacrisis waren er geen nabestaanden aanwezig in het herinneringspark. De bestuursleden van Stichting Vliegramp MH17 lazen de namen voor   Het Parool.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Herdenking MH17

  1. Wij hebben vroeger ook met de MH17 gevlogen dat was in 2004 en 2007. In 2004 voor vakantie in mijn geboorteland en in 2007 voor de zoektocht naar mijn biologische moeder in Petarukan. Toch wel vreemd gevoel dat het niet meer bestaat, ik kan mij nog steeds niet voorstellen dat zo’n lijnvlucht dan beschoten werd met een bukraket. De verhoudingen tussen Nederland en Rusland zou ook niet al te best zijn vrees ik. Nee dat maakt het leven ook niet beter op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.