Bandung militaire academie besmet.

Een militaire academie in het westen van het Indonesische eiland Java is zwaar getroffen door het coronavirus. Het opleidingsinstituut voor officieren telt bijna 1300 besmettingsgevallen, zo is uit testen gebleken.De school is in quarantaine gegaan. Dertig mensen zijn volgens de chef-staf van het leger met milde symptomen naar het ziekenhuis gebracht. Bijna duizend van de besmette personen zijn cadetten, de rest betreft medewerkers en hun familie.  Wel.nl

Indonesia is the hardest hit country in Southeast Asia with more than 74,000 known cases of COVID-19 and over 3,500 deaths.The real toll is widely believed to be much higher, however, with experts saying limited testing was understating the true scale of the crisis.The World Health Organization recently urged Indonesia to do more testing.  CNA

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.