Moesson, zomernummer

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Moesson, zomernummer

 1. Is de Redactie van Moesson niet geentresserd in het overnemen van de abonnees van DE INDO in 17 landen door teinformeren hoe op Moesson te abonneren?

  • R Geenen zegt:

   De meeste leden van de Indo zijn niet geinteresseerd. De meeste leden wonen in de USA en betaalden $23 voor een jaar. De moesson is zowat 2 maal de prijs en dan nog shipping and handling. En vermoedelijk moeten we hier ook nog de Ned. BTW belasting betalen. Dat betekend ruim $100. Dan is het meeste nieuws puur Nederlands ook nog. Mijn mening: Uitgesloten.
   Ik merk nu al dat er geen Indo is, want omdat mijn email adres bij diverse van mijn artikelen stond, krijg ik van diverse leden nu emails en sturen ze mij ook verhalen of informatie. Ook uit Jakarta (Depok) en o.a. Griekenland. En email en mijn web kost hun niets.

   • Boeroeng zegt:

    Een groep in Amerika moet de Indo overnemen,
    ism The Indo Project een groep vinden

    • R Geenen zegt:

     Heb met de eigenaar Patricia McMullen gesproken. Hun principe is het verenigen van voornamelijk de jongere generatie. Patricia is ook de oudste. De jongere generatie die haar steunen zijn allemaal 3de en 4de generatie. Daarbij gaan ze er van uit het helemaal Amerikaans te houden en alleen de Amerikaanse taal komt in aanmerking. M.a.w. het is alleen voor de Amerindo’s. En de medewerkers zijn allemaal vrijwillers. Ze zijn op het ogenblik hun website aan het moderniseren. Hebben mij ook om hulp gevraagd. Het enige geld dat binnenkomt zijn van donaties. Enkele Indo’s hebben mij ook gevraagd. Maar ik ben al 84, dus—!

 2. Now sudah dan maar.Habis is habis. Jammer maar .APA BOLEH BUAT!.Pak Boeroeng graag Uw hulp om EMAiL van Moesson naar mij testuuren zo dat ik abonnee kan worden.Terima kasih!!

  • R Geenen zegt:

   Toch nog iets en vervolg op uw Indo schrijven. U weet toch zelf ook dat de verhalen en andere artikelen door Indo vrijwiligers over de hele wereld werden geschreven. Verwacht dat niet van de Moesson. Die hebben in huis redacteurs. En verwacht maar niet dat als u een artikel instuurt, dat ook gepubliseerd wordt. Ik ben zelf benieuwd, bij een commentaar van U, of u een antwoord krijgt.

   • Ronereon zegt:

    RG, potverdrie, ben je al 84 ??? Met een geheugen van staal (mag harder) en een geestelijke flexibiliteit als ware een jonge hinde en de levenslust (eetlust) van een bourgondiër. Vooral integer, zonder gedraai en maniertjes, en steun aan oude, hulpbehoevende Indos. Woorden en daden. Oprechte felicitaties, kerel !!

    • R Geenen zegt:

     Ha, ha. Leuke opmerking en kan het wel waarderen.. Het gekke is dat ik wel eens oude mensen tegenkomt en dan denkt: Wat ziet die er oud uit. Maar misschien is die wel jonger dan mijn persoon. Ach, je bent zo oud als je jezelf voelt. Mijn ervaringen, de wereld gezien en ervaren, mensen opserveren, goals zetten, blijven leren en wijzer worden. En nooit blijven stil staan schijnt te werken.,

 3. Boeroeng zegt:

  Er is tegenwoordig een andere opzet van abonneren
  Met direct online betalen.
  Ik weet niet of dat mogelijk is vanuit Indonesië
  https://www.moessonshop.nl/webshop/abonneren/

  Mail of bel:
  E-mail: info@moesson.com
  Telefoon: 036-8200625
  Postadres:
  Postbus 27006 1302 GA Almere

  Bezoek adres:
  Transistorstraat 53 C
  1322 CK Almere

  • Hans Boers zegt:

   …Met direct online betalen.
   Ik weet niet of dat mogelijk is vanuit Indonesië….

   Internet bankieren in Indonesia?

   Omgekeerd is wel direct mogelijk. Vanuit Nederland naar Indonesia en binnen 10 minuten op rekening van belanghebbende. Via Transferwise.com (Fins bedrijf based UK en affiliates in heel veel andere landen en daarom heel snel. Kosten zeer gering, slechts 1,65 euro. In tegenstelling tot internet bankieren via de reguliere banken zoals de grote jongens. Die vragen ook stukken meer transferprovisie circa 5x zoveel.)

  • R Geenen zegt:

   Ben benieuwd wat de kosten zijn voor iemand in Indonesie. Vooral als je alleen maar mag lezen.

 4. Boeroeng zegt:

  Alle prijzen zijn inclusief btw.

 5. Frank zegt:

  Bedankt Hans Boers voor jouw tip over Transferwise.com. Ik kende dat bedriif nog niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.