Dit is Toko San

Dit is Toko San:
Na 13 jaar hard werken toch door afspiegeling haar baan verloren. Dit was een zware klap en banen in deze richting lagen niet  voor het oppakken.   Sandra heeft altijd al de passie gehad voor koken en heeft dit al van kleins af aan meegekregen van oma en moeder. Het was dan ook altijd te doen in de keuken, samen met de andere tantes die ook ijverig mee kookten. De keuken was het hart van de familie en dat werd dan ook met veel liefde gedaan. Nu in ons eigen gezin wordt deze traditie natuurlijk voortgezet en dit doet we dan ook met veel plezier op verjaardagen van onze kinderen en familie. Mensen wisten op een gegeven moment gewoon…ow verjaardag bij de familie Duran….lekker eten!!!!!

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Dit is Toko San

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.