De Wieger Nu

In de tentoonstelling DE WIEGER NU zijn werken te zien van de volgende vier kunstenaars:Shelly Lapré, kunstenaar met Nederlands-Indische achtergrond. Zij heeft door het bewerken van oude familiefoto’s van Hendrik Wiegersma, een link tussen verleden en heden gelegd.   De Wieger

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Een reactie op De Wieger Nu

  1. Over sluiten geproken,, ik heb offieel gehoort dat DE INDO tijdshrift BESLIST gaat sluiten wegens de sterfte van de Hoofd Redacteur/Owner.Is Pak Boeroeng misschien geintresseerd om een contact te maken met ex DE INDO mensen en MOESSON mensen ,om het door MOESSON overtemen,van duizenden abonees in 17 landen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.