Dieren en park Taman Indonesia in nood.

Adopteer een dier
Door de corona crisis is het park in een pittige tijd gekomen. Er zijn geen inkomsten meer, en dan brengt een hoop onzekerheid met zich mee. Wil jij de dieren helpen?
Dan kun je een van de onderstaande dieren adopteren.


Zie meer video’s

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Dieren en park Taman Indonesia in nood.

 1. In de Bandungse Dierentuin worden herten geslagt om de tijgers te voeden.

  • Bung Tolol zegt:

   @Er worden herten geslacht om tijgers te voeden “” Beetje tolol want zoveel herten zijn er niet in Bandung .Ik heb een veel beter idee ,helpt ook tegen kwaal nomor satu in Indonesia ; OVERBEVOLKING !! Ik stel voor om die Tijgers een uurtje of zo los te laten op pasar Senen in Jakarta is ook leuk voor die tijgers zo een dagje uit op de markt .We kunnen die tijgers natuurlijk ook uitnodigen op de Pasar Malam Besar in Den Haag .,wel bordjes erbij met “” NIET AAIEN ! “” Het schijnt dat die tijgers dol zijn op Indisch eten .

   • Indonesia is nog niet overbevolk omdat het uitgetrekt is van Moskow tot Londen. Wel Holland maar die houden zo veel van de fundamente Mohammaden uit Turkeye,Midden Oosten en Noord Afrika, om hun land steed open laten staan voor de z.g assiel zoeker en werkers ,dank ze hun domme democratie.

 2. Bung Tolol zegt:

  Ha ha ha ,komen ze bij een vervallen dessa krotje ,vragen die meisjes “” Oma heeft u ook in zo,n huisje gewoond ?”” Oma quasi verontwaardigd “” Adoeh niet zo dan ,kassian tog voor oma in zo,n huisje !””

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.