Haaksbergse meiden brengen soepje bij ouderen 

Ouderen in Haaksbergen die wel houden van versbereide soep, kunnen zich aanmelden bij de zussen Fleur en Lisa Terhürne. Zij gaan verse soep koken om hun oudere dorpsgenoten op te vrolijken in deze eenzame tijden. Soepje op je Stoepje, heet de actie..   (..)
Dat hebben beide meiden niet van een vreemde. Hun moeder is van Indische afkomst en zorgt bij allerlei gelegenheden voor het eten. Daar zit dan ook vaak soep bij voor de Nederlanders die liever iets vertrouwds eten. Beide dochters hebben de kunst van haar afgekeken. Niet alleen soepen, ook andere maaltijden en zoetigheid zetten ze regelmatig op tafel. „Ze houden wel van kokkerellen”, vertelt hun moeder trots.  tubantia.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.