Indo boulevard

Jamai maakte enkele dagen geleden bekend niet naar buiten te kunnen én willen. In een filmpje legt hij uit dat hij afweer verzwakkende medicijnen slikt vanwege zijn niertransplantatie. Hierdoor zit hij in een zogenoemde risicogroep.  RTL Nieuws

29 maart 2020 John Heitinga is doorgaans druk in de weer als trainer van Ajax onder 19. Nu de maatschappij zwaar wordt getroffen door het coronavirus, besloot de Ajacied in actie te komen. Heitinga is een initiatief gestart om maaltijden te bezorgen bij mensen in de zorg, ouderen en anderen die de hulp goed kunnen gebruiken. Dit doet hij samen met ondernemers, waaronder chefkok Ron Blaauw.ad.nl/

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.