het drijvende restaurant van ‘Master Chef’ Gary Loen in Houthaven

Sinds een verhuizing naar 200 meter verderop kookt Gary Loen in een drijvend restaurant. Patricia ging er dineren en werd van iedere gang ‘hysterisch blij’.Vorig jaar lunchten we er met een voltreffer: een broodje rendang, spinazie en seroendeng. Ook de Indische hotdog met rookworst, spitskool en gebakken ui stemde ons 200 procent gelukkig. Ik ging van de lunch zó uit mijn dak, dat ik me afvroeg wat er zou gebeuren als ik hier zou dineren Westkrant

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.