22 febr Mondo TV NPO 2

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

18 reacties op 22 febr Mondo TV NPO 2

 1. R Geenen zegt:

  B, Kan je het zo krijgen dat ik het in CA kan zien? Of luisteren?

 2. Jan A. Somers zegt:

  Weer eens wat anders dan een club psychologen van de ziektekostenverzekering. Amateur zielenknijpers om die zielige Indo’s van hun trauma’s te bevrijden. Ik wist niet dat het zo erg is gesteld met mij. Ik buig ook maar even het hoofd. Misschien hoor ik er toch ook bij, ik geloof er niet in, maar houd er wel rekening mee. (stelling 12a van mijn dissertatie).

 3. Boeroeng zegt:

  Aflevering is online
  https://www.npostart.nl/mondo/22-02-2020/VPWON_1310631

  Maar niet zichtbaar elders ter wereld ?

  • R Geenen zegt:

   Wel of niet zichtbaar elders in de wereld? Nee en ja!
   Zoals je het toestuurde op het net, nee!
   Heb het geprobeerd, maar kreeg geen toestemming. Ik moest eerst lid worden met ID en password. En dat wilde ik niet.
   Maar er is soms een andere manier. In de winkel van Google is een kleine app. De naam is INinja Proxy. Ik heb deze app in mijn Google browser opgeladen. Deze app verschijnt dat rechts boven. Klik het open en dan kan je je eigen website IP adres verplaatsen.
   Ik verplaats mijn web naar Amsterdam en in Amsterdam krijg ik een Nederlandse IP. Op dat moment staat mijn computer in Amsterdam en dus krijg ik toegang. Simplement comme un bon jour, n’est pas!

  • R Geenen zegt:

   Zoals ik al eens eerder heb geschreven, is Marion Bloem een jongere nicht van mijn vrouw. Haar opa Paul Kouthoofd is een jongere broer van de oma van mijn vrouw. Oma/tante Em en oma van Marion heb ik als een hele lieve vrouw leren kennen.
   Wat betreft de discussie, 4 schrijvers van verschillende leeftijd, die een verschillende opinie hebben. De keuze van schrijvers alleen is mij wat vreemd. (Ik beschouw de verzamelaar van fotos die daarmee een boek uitbrengt, ook als een soort schrijver, want 1 foto verteld vaak meer dan 1000 woorden)

 4. Lord Dendeng zegt:

  Simple comme bonjour, ne ‘ce pas?

 5. Anoniem zegt:

  Waren we niet allen oorlogsslachtoffers?De Indos die naar Nederland kwamen na de 2de Wereldoorlog?

  • R Geenen zegt:

   Wij waren 3 maal het slachtoffer. Eerst waren we, in ieder geval mijn familie, de slachtoffers van de jap. Vervolgens waren wij Indo’s slachtoffer van de plaatselijke moordtuig/lafaards.. Zo werd de hele familie van mijn vrouw uitgemoord. En vervolgens werden we in Nederland gediscrimineerd en door de Nl regering tot op heden benadeeld. Noem mij een volk die dat heeft meegemaakt en vervolgens toch wist op te staan.

   • Arthur Olive zegt:

    “En vervolgens werden ze in Nederland gediscrimineerd”
    Zelfs hier in Amerika waar ik woon in een age restricted community heb ik onze finance manager, Hans Fokkema, horen zeggen tegen zijn golf vriendjes dat hij weg is gegaan uit Nederland vanwege de Aziaten.
    Heb hem o.a. gezegd dat hij dan in de verkeerde Staat is terecht gekomen.

    • R Geenen zegt:

     @heb ik onze finance manager, Hans Fokkema, horen zeggen tegen zijn golf vriendjes dat hij weg is gegaan uit Nederland vanwege de Aziaten@
     Een domme blanda uit Friesland?

 6. Lord Dendeng zegt:

  Helaas is het zo! Wij Indos werden displaced, disgraced and dispossessed more than once! Vele Indos wisten hier in the U,S, op te staan en zich senang te voelen, meer dan in Holland. If you fall down seven times get up eight times!

 7. Over koloniale verrleden in Ned-Indie is het aan tebevelen om het boek van de historicus PIET HAGEN over ” Koloniale Oorlogen in Indonesia “, te lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.