Blauwe Zomer is een biografie van The Crazy Rockers | Indisch Anders

Muziekjournalist Leo Blokhuis verbindt in zijn roman Blauwe Zomer twee werelden: zijn eigen gereformeerde milieu en het milieu van…, ja, van wie? Van Indische Nederlanders of specifiek van de Crazy Rockers? Indorock-kenner Ralph Boekholt las de roman en is niet heel enthousiast.   Indisch Anders

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Blauwe Zomer is een biografie van The Crazy Rockers | Indisch Anders

  1. Indorein zegt:

    En goed stuk van Ralph Boekholt!
    Inderdaad, alsof Indorock alleen maar bestond uit Tielman en Crazy. Ik ken persoonlijk uit die tijd veel betere bands waarin Indische jongens speelden dan Crazy. Zij vonden van zichzelf ook niet dat zij Indorock speelden. Ze vonden rock’nroll muziek spelen gewoon leuk! Niks verleden uit Ned.-Indië! Gewoon lekker je gitaar laten “rollen” zoals groot voorbeeld Arthur Smith dat deed met zijn Guitar boogie. Of de sound van Rickie Nelson nabootsen, of de instrumentale band The Ventures naspelen …..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.