Indonesische Greetje is zeer geliefd in Rucphen

greetjehoorn_ruchpenVereerd met de Zilveren Gregoriusspeld, oorkonde en bloemen wordt mevrouw Hoorn na de zondagsmis in de Rucphense Martinuskerk toegesproken: “Greetje, zoals je het liefst wordt genoemd, je zet je niet alleen in voor ons koor, maar ook op sociaal gebied ben je bijzonder actief. Zo sta je altijd klaar voor de zieke en zwakkere medemens en biedt aan velen een luisterend oor”, luiden de woorden van voorzitter Toos Loos. “Een prettige persoonlijkheid, en daar draagt haar Indische afkomst zeker aan bij”, zo vult dirigent Joop van Oosterhout aan.
Indonesië”
Ik ben geboren in Indonesië. Dochter van een Indonesische moeder en Nederlandse vader. In 1955 zijn we voorgoed naar Nederland verhuisd. Reden was de Indonesische onafhankelijkheid die ons gezin dwong tot keuze in nationaliteit. Een turbulente periode ging daaraan vooraf, waarbij we in kampen hebben gewoond. We trokken onder dwang van het ene naar het andere kamp, als kind voelde je je nergens echt thuis”.   Rucphen – Internetbode

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.