PINDA* raakt uitverkocht.

Het begon met een 1e druk van 30.000 stuks. Al snel moesten we een knoop doorhakken en kwam er een 2e druk van 20.000 stuks waarmee de totaaloplage nu op 50.000 ligt. Vorige week keken we zelfs nog naar een 3e druk maar omdat de drukkers in ons land het razend druk hebben deze laatste maanden van het jaar, zit ‘t er in 2019 niet meer in. Ze kunnen niet eerder dan 16 december leveren en voordat we dan in de winkels liggen zijn we een week verder. En op 31 december 2019 gaan we uit de verkoop, na ruim drie maanden in het schap. pinda-magazine.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.