Petitie Indische kwestie

5.411 ondertekeningen, teken hier.

WIJ, de kinderen, kleinkinderen, én sympathisanten, EISEN dat de INDISCHE KWESTIE in deze termijn nog wordt opgelost in Den Haag.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Petitie Indische kwestie

 1. Loekie zegt:

  Soms kunnen dingen gênant worden erg gênant zelfs.

 2. Boeroeng zegt:

  Vul in, en wacht op een bevestigingsmail in je mailbox.
  Klik op de link in het mailtje.

 3. Bert zegt:

  Ja het vreemde is ,ik vulde als voornaam de B in maar de computer gaf de echte naam H aan ,verder wist die computer ook dat ik een AOW er ben .Zal me ook niet verbazen als die computer weet heeft van mijn stamkroegen .

  • Boeroeng zegt:

   Dat is het automatisch invullen van je browser, Bert.
   Je hebt die gegevens zelf ooit ingevoerd

  • Jan A. Somers zegt:

   “weet heeft van mijn stamkroegen .” Kunnen ze een dubbeltje extra rekenen voor het goede doel.

   • Bert zegt:

    10 cent extra rekenen voor het goede doel ? Ja hoor geen probleem ,was laatst bij het Allard Pierson museum entree gratis want ik heb een stadspas ( Amsterdam zorgt goed voor zijn oudjes ) ook O.V. is gratis voor mij ,bestel ik daar een biertje krijg ik een 25 cl flesje ( het kleinste flesje) van Jupiler ( Het goedkoopste Belgische bocht) moest ik 6 euro aftikken ! Inkoop van zo,n flesje is misschien 30 eurocent .Nou dronken ben ik daar niet geworden .

    • Jan A. Somers zegt:

     “entree gratis (…) ook O.V. is gratis” Niks is gratis. Waar worden die mensen/spullen dan van betaald? Maar u kunt uw buurman/belastingbetaler natuurlijk ook bedanken.

 4. DonQuijotte zegt:

  Ik hou van Indisch eten.

 5. Toby zegt:

  Loekie, neen ik geneer me voor geen meter, en zal blijven bedelen en oproepen waarschijnlijk tot ik dood en begraven ben en dan pas zullen ze weten hoe ik ze kom stalken! En DonQuijotte wat lief dat je van Indisch eten houdt, misschien is Loekie zo aardig iets lekkers te koken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.