Verfbedrijf spuit uitgedroogde planten weer groen

Fabian de la Croix (37) was bij een klant om een huis te witten met zijn verfspuit. De planten moesten daarbij natuurlijk niet geraakt worden. Daarom werd een doek over de buxussen gelegd. “Maar door de enorme droogte en felle zon waren de planten daarna helemaal verdord. Toen ben ik net zo lang gaan zoeken tot ik iets gevonden had waardoor de plant er weer netjes uit zou zien.”    RTLZ


Zie Fabian de la Croix 2,5 minuut aan tafel bij Eva Jinek.
Begin te kijken op 10.05 minuten

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Verfbedrijf spuit uitgedroogde planten weer groen

 1. Jan A. Somers zegt:

  Geld uit je zak kloppen voor onzin.

  • Loekie zegt:

   Met onzin kom je in talkshows en LIJKT het alsof je erg bijzonder en interessant bent. Dus als je een verfje hebt waarmee je rotte tanden wit kunt maken, dan zien we je binnenkort op tv, in kranten, als gastspreker..

 2. Bung Tolol zegt:

  Wat is dit nou weer voor onzin ! Heeft een Indo eindelijk de uitvinding van de eeuw gedaan ,wordt hij door zijn eigen bangsa met de grond gelijk gemaakt ! Ik zie meteen potentie in die uitvinding van Fabian ! Kijk stel je voor je zit thuis voor de buis en naast je zit je vrouw ,helemaal verdroogd en verzuurd net als die planten van Fabian ,nou hop plantenspuit met fris tintje erin erop en klaar is Kees ,zij is weer jong en fris eureka !..Sylvana heeft ook belangstelling zo,n lekker wit teintje is toch niet te versmaden hoeft ze alles niet meer zo zwart in te zien en dan voor zwart geld ook makkelijk verfspuit met witte verf er tegenaan ,zo wit gewassen .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.