Benji’s Toko


Patricia Jacobs in De Westkrant
Gado gado rolls
De ‘toko’ is het tweede filiaal van Benji’s uit Oost. Vanuit de Wibautstraat won de zaak de harten van Oosterlingen met hun all-day-breakfastconcept, inclusief bowls en buns. Benji’s in West gaat nog een stapje verder: ook ’s avonds kun je hier terecht. En dat betekent selamat makan met hapjes als pangsit goreng, gado gado rolls en perkedel jagung (maiskoekjes). Tuurlijk kun je er ook aanschuiven voor friet met rendang van vlees of nangka, een tropische vrucht. Een mini-rijsttafel, nasi campur (8 euro), is ook een optie.

Het Parool: De nieuwe vestiging is vernoemd naar een traditionele Indische toko, maar het eten heeft als basis meer westerse gerechten, zoals de burger in een oosterse uitvoering of het patatje rendang: een kapsalon, maar dan met Indisch stoofvlees.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.