Bredase stichting Arjati bestaat tien jaar

De stichting Arjati, hoeder van het Indisch cultureel erfgoed in Breda, bestaat tien jaar. Dat is een feestje waard.
Voorzitter Magda Wallenburg, werkzaam bij woonzorgcentrum Raffy, is vanaf het begin nauw betrokken bij Arjati. “In 2009 zijn we begonnen. Ankie Cordier de Croust, voorzitter van de KJBB Noord-Brabant West (Vereniging Kinderen uit de Japanse Bezetting en de Bersiap 1941-1949), vroeg mij om de jaarlijkse Indische dodenherdenking op 15 augustus in Breda te borgen. Ik besloot het breder te trekken.”    bndestem.nl

Zaterdag 25 mei aanstaande houden we in het kader van 10 jaar Stichting Arjati ons tweede Brindofestival. Tijdens het Brindofestival staat het Indisch erfgoed – met af en toe een uitstapje naar Molukse – centraal. En dit erfgoed toont zich op verschillende manieren   Arjati

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.