De voorouders van Quinten 

Quinten werd samen met Jordan op de foto gezet tijdens een fotoshoot voor het project Tracing Your Roots op vrijdag 11 januari 2019. Styliste Fay Abali was verantwoordelijk voor de styling van de set en het kleden van de modellen en fotograaf Armando Ello fotografeerde Jordan en Quinten. De fotoshoot vond plaats op de  Hogeschool Ipabo in de Jan Tooropstraat in Amsterdam. De foto bij dit bericht is aangeleverd door Quinten. Wat weet je van jouw Indisch/Molukse grootouders? Wat weet je van hun grootouders?Ik weet wie ze waren. Mijn oma en opa waren erg Indonesisch ondanks de hoeveelheid Europees bloed bij oma’s kant. Mijn opa was Soendanees/Chinees.  Stichting Zieraad

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.