65-jarig echtpaar Vonny en Rob 


“We hebben elkaar leren kennen in Bandung, West-Java, Indonesie”, vertelt Vonny.
“We waren op het verlovingsfeest van mijn zus in mijn ouderlijk huis. Daar is de bliksem ingeslagen in de vorm van Rob.
We hebben gedanst en hij heeft me niet meer los gelaten”, zegt Vonny lachend.
De Limburger

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

4 reacties op 65-jarig echtpaar Vonny en Rob 

 1. ellen zegt:

  Wat leuk en bijzonder. Volgens mij zijn Rob Koster en Vonny Kreunen familie van mij, aan de kant van mijn vader. Ik herinner mij hun bezoek nog, helemaal uit Limburg. Mijn moeder vertelde mij inderdaad, dat Rob en Vonny heel jong getrouwd waren. Mijn ouders (De Bats-Boom) woonden met hun gezin in Heemskerk (NH). Ik zat nog op de middelbare school. Het moet ongeveer in 1963 geweest zijn. Rob bekeek mijn boekenkast en haalde er een pocketboekje uit over de Birma-Siam spoorweg in WO II. Zelf gekocht van mijn zakgeld en – tot mijn spijt – nooit meer teruggekregen. Wat is dit lang geleden. Veel gelukwensen nog voor dit paar.

  • Boeroeng zegt:

   oi… ‘het indië was een kampong ketjil-effect’

   • Elsa Stern zegt:

    O wat leuk, ik kwam ook altijd met mijn ouders mee naar tante en oom de Bats. De moeder van tante heeft mijn toekomst nog voorspeld in Indonesie en alles is uitgekomen en ik was toen pas 15 jaar. Leuk hé? Ik ben Poppie Kreu en oudere zus van Vonny

 2. ellen zegt:

  Dag Poppie Kreunen (Elsa Stern). De (nick)naam Poppie komt mij bekend voor, maar ik kan die nog niet in de persoon plaatsen. Bedoel je met de “moeder van tante” mijn oma? Ja, zij was vaak bezig met Tarotkaarten. Jaren voordat wij in 1958 gedwongen weg moesten naar Nederland, voorspelde zij ons al, dat zij een grote bootreis in de kaarten zag. Wij hebben toen met ongeloof gereageerd. Lieve groetjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.