Indo ‘huiskamer’-restaurant in Delfshaven 

Ap Halen is een Indo ‘huiskamer’-restaurantje in Delfshaven. Zes jaar geleden ging Albert vanuit een uitzichtloze situatie met het idee aan de slag. Nu is het erg succesvol en heeft hij veel vaste klanten die voor zijn gerechten van heinde en verre komen.   OPEN Rotterdam

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Indo ‘huiskamer’-restaurant in Delfshaven 

 1. Bert zegt:

  Ja inderdaad erg leuk ,gezellig straatje met aan de ene kant een cafe en de andere kant een oude molen ? denk ik waarvan de klapmolens er af zijn gehaald ,dus een beetje het oude gedeelte van Delfshaven en een locatie met nog betaalbare huren en hij draait het zonder personeel en al helemaal geen poespas ,eigenlijk niets nieuws onder de zon .In de jaren 50 begonnen veel Indo,s zo,n aphalen thuis ,gebeurt nog wel veel thuis maar alleen catering voor meerdere personen ,je proeft aan de reacties van zijn gasten ,dat die de ongedwongen sfeer zeer op prijs stellen en die Albert is natuurlijk een heel aardige vent ,zo,n zaakje heeft wel toekomst ,wat een tegenstelling met zo,n groot gerenommeerd Indisch restaurant als Garuda ,nou ja ,je kan ze natuurlijk niet met elkaar vergelijken maar veel mensen tegenwoordig zijn uitgekeken op dat dure ,chique en onpersoonlijke gedoe .

  • Ronny Geenen zegt:

   @veel mensen tegenwoordig zijn uitgekeken op dat dure ,chique en onpersoonlijke gedoe .@
   Ja, dat kan je ook zien aan de kleding van de mensen zelf. Vroeger was het buiten eten een uitje. Nu wordt er gewoon neergeploft met wat je aanhebt. Ik kan beiden waarderen.

 2. Bert zegt:

  Mooi zo ,tegenwoordig heeft iedereen z,n mond vol van het milieu ,bij het verbeteren van het milieu ,kunnen alle kleine beetjes helpen ,Albert gebruikt nog plastic bakjes voor zijn meeneem gerechten nou is plastic een ramp voor het milieu ,dus waarom niet overstappen op de oude rantang ,je weet wel die kleine stapelbare ijzeren bakjes ,voor de vaste gasten dus ,anders gaat het niet werken ,denk wel dat die dat kunnen waarderen ,meeneem eethuisjes moeten tegenwoordig Europese regels geld vragen voor de vroegere gratis zak ,goede regel want de klant kan ook zelf een tas meenemen ,alle kleine beetjes helpen om die grote afvalberg ,die mensen produceren te verkleinen en die goede oude rantang kan hier een steentje bijdragen .

 3. vroeger, zo’n 55 jaar geleden, namen wij de pan van huis mee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.