Ivana Smit, patholoog trekt verklaring in

Update 24 sept 2018:
RTL Nieuws: De Maleisische politie hield kort na het overlijden van het Nederlandse model Ivana Smit al rekening met een misdrijf. Maar dat is nooit naar buiten gebracht. Dat heeft een politiesergeant gezegd tijdens een verhoor waarin de omstandigheden rond de dood van de jonge vrouw worden onderzocht. ‘Noodlottig ongeval’ De verdenking van een misdrijf bleef intern, en werd niet gedeeld met de familie. Tegen hen is altijd gezegd dat de 18-jarige vrouw door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen.

AD.nl:   Sergeante Haliza Hamdan dacht meteen aan moord toen ze Ivana Smit naakt op het balkon vond, afgelopen december in Maleisië. Ze kreeg echter orders van haar baas om de zaak af te doen als ‘een ongeluk’.

.

Bericht van 27 augustus 2018:
Na een paar minuten zat de patholoog zo in de hoek dat ze zei: ,,Ik wil graag alle meningen die ik de rechtbank heb gegeven terugtrekken.’’ Dus haar eerdere interpretatie dat Ivana nog niet dood was in het appartement; dat ze na een val van 42 meter nog enkele minuten leefde; en dat het gevonden bloed bij de organen bij leven ontstaan is: dit alles is geschrapt door de rechter.   AD.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

5 reacties op  Ivana Smit, patholoog trekt verklaring in

 1. Boeroeng zegt:

  Afgelopen weekend kwam de familie van Ivana Smit terug naar Nederland. Het 18-jarige model kwam eind vorig jaar in Kuala Lumpur onder mysterieuze omstandigheden om het leven. Haar familie was de afgelopen maand in Maleisië, in de hoop eindelijk antwoord te krijgen op de vraag wat zich die bewuste nacht heeft afgespeeld. Bij PAUW doen haar ooms, Alex Smit en Fred Agenjo, hun verhaal. Ze doen dat samen met advocaat Sébas Diekstra, die de familie bijstaat. 
  ————-
  Zie fragment programma Pauw

 2. Boeroeng zegt:

  Dna van Alex Johnson onder Ivana’s nagels
  (…)
  Het gevonden dna onder Smits nagels hoeft niet het gevolg van een geweldsdelict te zijn, beaamt Nair. Het zou ook tijdens een wilde vrijpartij gebeurd kunnen zijn. ,,Maar dat is pure speculatie. Daarom moeten de Johnsons in de rechtszaal verschijnen en uitleg geven.
  —————————
  https://www.ad.nl/buitenland/dna-van-alex-johnson-onder-ivana-s-nagels~ab6101a5/

 3. Anoniem zegt:

  Als zij dochter is van de schilder ARIE SMIT dan is zij een WNI( Indonesische staatburger).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.