Indische vader gezocht

Op mijn 17de werd ik onbedoeld zwanger bij een onenightstand. Ik had wel meer vriendjes en vergat hem ook snel. Ik weet zijn naam ook niet meer. Hij hoorde bij een vriendenclub van Indische Nederlanders. Ik ben bevallen in een tehuis en kreeg een dochter die ik moest afstaan. Ik had een moeilijke jeugd en in mijn leven zijn veel nare dingen gebeurd. Ik heb mijn biologische dochter ontmoet, zij is goed opgevangen, maar het klikte niet, zij was boos en begreep niets van mijn verhaal en het afstand van haar moeten doen.    TROUW

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Indische vader gezocht

 1. Loekie zegt:

  Gosjemijne, straks blijkt die pappie een I4ever-er te zijn.

 2. Arthur Olive zegt:

  “ik had veel meer vriendjes”
  Was dat de enige one nightstand die ze snel had vergeten of waren er mee waardoor ze niet met zekerheid weet wie de vader is.

 3. Jan A.Somers zegt:

  Het is niet voor niets dat binnen de Joodse gemeenschap het de moeder is die bepalend is voor het al dan niet Jood zijn.

 4. P.Lemon zegt:

  Misschien een kandidate voor dit tv programma ??

  ***Caroline Tensen gaat in DNA Onbekend op pad om mensen te helpen met hun vaak ingrijpende zoektocht naar hun afkomst.
  https://www.avrotros.nl/dnaonbekend/gemist/detail/item/ben-ik-van-de-buurman-en-ben-ik-gestolen/

  • Jan A.Somers zegt:

   Leuk ramptoerisme. Hoge kijkcijfers!

   • Loekie zegt:

    Valt wel mee met die ramp. Hoeveel Indo’s zijn er niet (geweest) die niet wisten wie hun verwekker was….

    • Arthur Olive zegt:

     Hier in Amerika is het een groot probleem, 77% van de African Americans en 49% van de Latino’s komen uit een gezin zonder vader. Als je die kinderen op tv ziet dat zie je ze alleen de moeder groeten met “Hi Mom”.

    • Jan A.Somers zegt:

     Over die vaders kan je het Sinterklaasliedje zingen: tWas een vreemdling zeker, die verdwaald is zeker.

    • Ron Geenen zegt:

     @tWas een vreemdling zeker, die verdwaald is zeker.@

     Ben al een tijdje weg. Hoe was de gezegde volgens een bepaald geloof ook weer. “Ga heen en vermenigvuldig u” of “Vermenigvuldig u en ga heen”

    • Indorein zegt:

     @ …. die niet wisten wie hun verwekker was….@ :
     Dat geldt niet alleen voor de Indo’s.
     Immers, alleen de vrouw weet wie de verwekker is van haar kind(eren). Je kunt als echtgenoot maar beter niet een DNA test op je kinderen laten doen. De uitkomst kan heel grote gevolgen hebben voor de rest van je leven.
     “Wat niet weet wat niet deert” zou ik zeggen.

    • Jan A.Somers zegt:

     Het is niet zozeer een aanvraag door de echtgenoot (of loslopende figuur), maar door het kind dat de vader wil leren kennen. Daar hebben ze recht op. En het kan ook een gezondheidsreden hebben. “alleen de vrouw weet wie de verwekker is” Dat is ook nog maar de vraag! Het gaat er in de wereld soms nogal ruig aan toe. Dat heb ik tenminste van ‘horen zeggen’.

    • Jan A. Somers zegt:

     ” “Ga heen en vermenigvuldig u” ” Ja, in die tijd waren er alleen Adam en Eva, een beetje saai lijkt mij. Maar nu bent u er ook bij, net als ik. En ik ben hier best tevreden mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.