Cody Loog is hét Amersfoortse danstalent 

Cody Loog (33) schiet in de lach. “Of mijn snor omhoog blijft staan als ik dans? Ja hoor, die blijft gewoon zitten. Behalve als ie heel erg nat wordt misschien.” De ietwat verlegen Amersfoorter is klaar om al zijn remmen los te gooien en met zijn dansgroep Avant Garde de eerste internationale dansstappen te zetten. “We willen dolgraag naar Amerika.” De bescheiden Cody groeide op met dansen en lekker eten. “In de Indische cultuur is dat ontzettend belangrijk”, vertelt Cody lachend. “Ik kan me herinneren dat mijn opa en oma op iedere verjaardag aan het dansen waren. Ik ben echt opgegroeid met muziek.    Amersfoort.

avantgardecollective:  Samen met zijn ouders en twee broers heeft hij daar zijn hele jeugd gewoond en is dus ook in Soest opgegroeid. Daar stonden zij bekend als de gebroeders Loog.
Vanaf kleins af aan danste hij al en moest dan ook verschillende optredens geven op zijn basisschool. Toch besloot hij om op gitaarles te gaan. Na 5 jaar dit te hebben gedaan was het toch tijd voor wat anders. Na de bekende dansfilm “Breakin” te hebben gezien besloot hij meer te doen met dans

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.