Imagine, Indische Nederlanders , crowdfunding

 

Met Imagine het waarborgen van de Indische cultuur Indische Nederlanders, ze zitten naast ons in de bus, zijn onze directe collega’s, buren of opa’s en oma’s. Onder hen ook bekende Nederlanders. Een aantal Indische Nederlanders zijn na de repatriëring naar Nederland weer naar alle uithoeken van de wereld vertrokken. Indische (groot)ouders kunnen lang niet altijd de verhalen en de cultuur overdragen. Daarom heeft Imagine drie generaties Indische Nederlanders geïnterviewd en gefotografeerd. In Nederland maar ook in Amerika. De generatie die is opgegroeid in voormalig Nederlands-Indië én jongere generaties die actief bezig zijn met hun Indische achtergrond     voordekunst

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.