De Nederlandse staat heeft overigens nog militaire ereschulden te vereffenen

Een bericht van Griselda Molemans

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

4 reacties op De Nederlandse staat heeft overigens nog militaire ereschulden te vereffenen

 1. Omdat deze premier Rutte een “narcist” van het ergste soort is.

 2. Wal Suparmo zegt:

  Natuurlijk! Want mijn claim,inverband met de dood van mijn ongetrouwde oom die begraven is op een Ereveld is door de SVB geweigert.Gebasseerd op een onlogische/gekke Nederlandse wet.Die eenmaal gemaakt is voor zo veel mogelijke weigering.

 3. Jan A. Somers zegt:

  “dat je als minister-president geen enkel oog voor het uitgebleven eer- en rechtsherstel voor de Indische gemeenschap hebt?” Dat is maar goed ook, want met “wanneer je eigen vader geïnterneerd is geweest” lijkt dat verdacht veel op nepotisme. Gelukkig staat er “ereschuld”, dus niet schuld. Want die heeft de Nederlandse staat (dat ben ikzelf ook een beetje) niet. Ik dacht dat er in een aantal stappen compensatie op morele gronden is geweest, zet die nu eerst eens op een rijtje. Want uit het gebruik van “uitgebleven” blijkt dat de schrijver er niets van af weet. Dat je die uitkeringen niet voldoende vindt is normaal menselijk. Maar waar was je toen die besluiten werden genomen, en heb je de Tweede Kamer hierover ingelicht? Parool is natuurlijk best aardig, net als I4E, alleen zet dat geen zoden aan de dijk. Waarom staat er overigens weer MILITAIRE ereschulden? Het enige verschil met de Indisch burgerambtenaren was dat ze met een klewang konden zwaaien.

 4. Loekie zegt:

  Als je bovenstaande column vergelijkt met de onderstaande, dan heb je een voorbeeld van schrijven met twee maten.
  https://www.parool.nl/opinie/-deze-jongens-hebben-spijt-edelachtbare-grote-spijt~a4601006/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.