Te huur: pand voorheen Tampat Senang

VDS Horeca:     Wie blaast nieuw leven in het oudste restaurant van Den Haag?
Voor deze zeer bekende horecalocatie waarin voorheen sinds 1922 (!!) rijsttafel restaurant “Tampat Senang” was gevestigd, zijn wij op zoek naar een leuke nieuwe invulling. Gelegen aan de langste Laan van Nederland, op het randje van de archipelbuurt, van oudsher de Indische buurt van Den Haag, is dit restaurant uitstekend geschikt om weer in ere te worden hersteld als Indonesisch Restaurant. Maar evengoed voor een traditionele Italiaan of een restaurant met Michelin pretenties is dit een uitstekende locatie.     Zie  archieftopics 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Te huur: pand voorheen Tampat Senang

  1. Anoniem zegt:

    Misschien kan het IHC dit pand huren en er het restaurant De Rijsttafel vestigen, als de culinaire dependance. Bezoekers van het IHC kunnen na een lezing in de Sophialaan daar dan iets nuttigen. Transfers met een betjak.

  2. Tolol zegt:

    Huur pand aan de laan van Meerdervoort euro 4000.- voor 357 vierkante meter ,niet bijster duur maar ik denk niet dat een fast food keten belangstelling zal hebben voor deze locatie ,chique restaurant beginnen ? Tja 1922 en nu anno 2018 ,tijden zijn veranderd ,rijsttafel koste naar ik gelezen heb 100 euro ,Boeroeng schreef toen al “” Mij niet gezien voor die prijs !””

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.