Een Indische stad op het Malieveld

Hey, zag ik deze vliegers ook niet toen ik laatst op vakantie was op Bali? Ruben Agaatsz trekt wel de aandacht hier hoor met zijn bonte verzameling aan vliegers. Daar moet je gewoon even een kijkje nemen. ‘Als kind vliegerde ik al. Weliswaar met een papieren vlieger, gemaakt van palmbladeren. Dat is in Indië heel gewoon. Vliegeren is iets heel moois en sinds mijn pensioen ben ik steeds meer vliegers gaan maken. Ik geef ook workshops. De vliegers die hier ziet heb ik voor een groot deel vanuit Bali geïmporteerd, maar zie je die krab daar? Die heb ik gemaakt! Mijn laatste creatie, mooi hè? editie070

Dit bericht werd geplaatst in TTF 2018. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.