Nederlander vrij na tien maanden in Indonesische cel 

Dennis L. uit IJmuiden, die vorig jaar op Bali werd veroordeeld voor drugsbezit, is deze week vrijgekomen. De 46-jarige Nederlander krijgt inmiddels medische zorg. L. werd in juli vorig jaar gearresteerd nadat er 0,84 gram hasj werd gevonden in zijn woning op het Indonesische eiland. Voor deze kleine hoeveelheid moest hij voor tien maanden de beruchte Kerobokan-gevangenis in
Telegraaf.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nederlander vrij na tien maanden in Indonesische cel 

  1. Boeroeng zegt:

    Moordenaars van Nederlander op Bali geven gruwelijke details prijs De twee daders van de roofmoord op een Nederlandse expat in Jimbaran op Bali, eind vorig jaar, zijn veroordeeld tot 15 jaar cel. Volgens het duo doodden ze Robert Geelhoed (75) nadat hij hen had gevraagd ‘immorele seksuele handelingen’ te verrichten.
    ——
     AD.nl

  2. Wal Suparmo zegt:

    TONNEN drug van het buitenland worden naar Indonesia binnen gesmokeld.En de gevangenissen zijn overvol met drug gebruikers.Drug gebruikers moeten eigenlijk geen gevangenis straf krijgen maar de DEALERS ,distributors en koeriers moeten plaatselijk onmiddelijk dood geschoten worden dat nu al vaak bebeurd ondangs bezwaren van de Rechten van de mens beweging.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.