14 mei bij TV  24Kitchen: The Chefs’ Line 

Kijk vanaf maandag 14 mei naar The Chefs’ Line Nederland:
dé populaire kookwedstrijd waarin elke week vier gepassioneerde thuiskoks het
opnemen tegen de chefs’ line (keukenbrigade) van een gerenommeerd restaurant.
Passie versus professie: wie gaat er winnen?   24Kitchen

Op 21 mei is Marc Tierolf van Tjemaralaan 14 een van de chefs

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

2 reacties op 14 mei bij TV  24Kitchen: The Chefs’ Line 

  1. Wal Suparmo zegt:

    Over de Indonesische troostmeisjes.Iedereen heeft in de oorlog geleden,de eene zwaarder dan de ander.Ik weet niet in Korea of China maar wat ik als kind had gezien in Hotels in Semarang( Du Pavillion) en Makassar (Bijen korf).Is het dat de meisjes het beter hebben dan menigge mensn tijdend de Jap.occupatie van geen/weinig eten,gen medicijnen en kleren.De Jap. is niey dom en a;tid zorgen dat hun NAAIMACHINEA altijd IN RUNNING CONDITIONS en PRIMA / goedwerken.Met goed voetsel en strenge dokter’s controle.Zelf met KOA en SHIROI cigarette en een beetje sake.S’midddags mogen zij in hun flurige MOMPE BROEKEN, ondderbeurten met de auto bav de commandant een ronte door de stad rijden.De Indonische trootstmeisjes hebben tot nu toe NIET WAT ONTANGEN want het was door de MiniSter Van Sociale zaken(ook een vrouw) die hnet gels ontvangen had vanb de Jap. Gezegd een OUDEVROUWEN te huis te bouwen maar tot dat ze aftrede is het niet gebeurd.

  2. Wal Suparmo zegt:

    Over de Indonesische troostmeisjes.Iedereen heeft in de oorlog geleden,de eene zwaarder dan de ander.Ik weet niet in Korea of China maar wat ik als kind had gezien had in Hotels in Semarang( Du Pavillion) en Makassar (Bijen korf).Is het dat de meisjes het beter hebben dan menigge mensen tijdends de Jap.occupatie van geen/weinig eten,geen medicijnen en kleren.De Jap. is niet dom en altijid zorgen ze dat hun NAAIMACHINES altijd IN RUNNING CONDITIONS en PRIMA / goedwerken.Met goed voetsel en strenge dokter’s controle.Zelfs met KOA en SHIROI cigarette en een beetje sake.S’midddags mogen zij in hun fluerige MOMPE BROEKEN, onderbeurten met de auto van de commandant een ronde door de stad rijden.De Indonische trootstmeisjes hebben tot nu toe NIETS ONTANGEN want het was door de Minister Van Socialezaken(ook een vrouw) die het geld ontvangen had van de Jap. Gezegd een OUDEVROUWEN te huis te bouwen maar tot dat ze aftrede is het niet gebeurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.