Het voetspoor van Indische boeken 

Dit jaar beleeft de Tong Tong Fair — voorheen Pasar Malam Tong-Tong, toen Pasar Malam Besar — zijn zestigste editie. (…)
Ter ere van deze zestigste editie geeft een select gezelschap kenners van de koloniale geschiedenis en liefhebbers van het Indische boek het jubilerend Tong Tong een reeks artikelen cadeau, te beginnen met vandaag. Op 24 mei aanstaande gaat de zestigste Tong Tong Fair open en tot die tijd treft u op www.indisch-anders.nl zes dagen van de week een nieuw stuk aan.

Dit bericht werd geplaatst in TTF 2018. Bookmark de permalink .

2 reacties op Het voetspoor van Indische boeken 

  1. Jose Kwakernaat zegt:

    Ik kijk er alweer naar uit. Ik heb dit jaar helaas (nog) geen krant ontvangen met het programma. Vooral het Indonesiepaviljoen, de lezingen en de boeken bij de stand van Van Stockun horen voir mij bij de vaste bezoeken

  2. Wal Suparmo zegt:

    EERSTE VLIEGTUIG MADE IN NEDERLANDS INDIE.
    Gefinanceerd door de eigenaar van een broodbakkerij in Bandung KHO KIE HIEN . werdt in 1937 op het vliegveld ANDIR in Bandung , een vliegtuig gebouwd door L.W Walraven en Kapt M.P.Pattist van de L KNIL LUCHTVAART Dienst en een Inheemse technicien Achmad bin Talim( Bandung MTS 1927). Het is een 2 motorige vleigtuig met PABYO MOTOREN VAN 80 PK. Met Internasionale registrasi PK-KKH( kho ke Hien).Zee afbeelding/foto.dt vligtuig heeft Schiphol bereikt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.