Jeugd Ivana vol extremen 

Ivana Smit, het model dat onder verdachte omstandigheden om het leven kwam in Kuala Lumpur, groeide als klein meisje op bij haar grootouders. Een liefdevolle, maar zeer strenge traditionele opvoeding. Telegraaf.nl

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Jeugd Ivana vol extremen 

 1. Boeroeng zegt:

  Arikel van de Telegraaf is alleen te lezen voor accounthouders. :

  [quote]
  Het is even na middernacht als Alex Johnson (44) zijn arm om het middel van Ivana Smit (18) legt. De tiener draagt zwarte hooggehakte laarzen tot over haar knie en een kort rokje. Ze vlijt haar lichaam tegen dat van Alex op het ritme van de top 40-muziek in de Maleisische loungebar Mantra. Het wordt allemaal vastgelegd op de beveiligingscamera van de uitgaansgelegenheid.
  (…)
  Ivana Smit droomde van de spotlights van het modellenbestaan
  Minstens zo veel aandacht heeft het meisje voor Alex’ vrouw Luna (30), die kleding draagt waardoorheen haar ondergoed duidelijk zichtbaar is. Ivana lacht veel en zwaait haar lange haren langs Luna’s gezicht. Terloops maar doelbewust raken hun lichamen elkaar tijdens het praten en dansen.
  Kort daarvoor heeft Ivana thuis ruzie met haar vriendje Lukas, blijkt uit gesprekken met haar familieleden en Lukas zelf. Ze smeekte hem om mee uit te gaan die avond. Hij weigerde omdat hij de volgende ochtend, een donderdag, gewoon moest werken. Ivana vertrekt daarna boos in haar eentje.
  [/quote]

 2. Wal Suparmo zegt:

  In Indonesie hebt je Paula Vehoeven.Ook model.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.