Hoezo Indo

Hoezo Indo:
Toen je van dit ‘Twijfelindo-project’ hoorde, wat was toen je eerste gedachte?
Ik moest denken aan gesprekken met een Indisch klasgenootje. Ik zag het op Facebook omdat iemand een crowdfunding-oproep had gedeeld. En toen ging ik kijken op de blog. Mijn eerste gedachte was dat ik heel veel dingen herkende. Ook dingen waarvan ik dacht dat het gewoon mijn karakter was. En die blijken te maken te hebben met je achtergrond, dat je Indisch bent. Daar heb ik het ook over gehad met dat Indische klasgenootje, en we kwamen erachter dat we op heel veel gebieden op elkaar leken. En dat zijn dan toch misschien dingen die wij in elkaar herkennen omdat we dezelfde achtergrond hebben. Zo zijn we allebei afwachtende personen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.